♡♬ ေရာေရာသမေမႊ ဘေလာ့ဂ္မွ♪♪ ႀကိဳပါဆိုတယ္♪♪ မိတ္ေဆြမ်ား ကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ့ေတာ္မူၾကပါေစ♬♡
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 27, 2015

ၾကက္ေမာက္သီး အစြမ္း





၁။ ေသြးခ်ိဳ၊ ကင္ဆာ၊ ေက်ာက္ကပ္၊ အဆုတ္ တို႔ ဆက္စပ္ ေရာဂါ၊ ေသြးေပါင္ ခ်ိန္တက္ျခင္းတို႔ကို ကုသေပးႏိုင္တဲ့ အသီး တစ္မ်ိဳး ျဖစ္ပါတယ္။

၂။ ၾကက္ေမာက္သီးဟာ ဗီတာမင္ စီ ဓာတ္ ၾကြယ္ဝတဲ့အတြက္ သံဓာတ္၊ ေကာ့ပါးဓာတ္ ဆုပ္ယူႏိုင္မွု အားေကာင္းတဲ့အတြက္ သံဓာတ္ျဖည့္ အသီးတစ္မ်ိဳးလည္း ျဖစ္ပါတယ္။

၃။ ေကာ့ပါးဓာတ္ အေတာ္အသင့္ ပါဝင္တာမုိ႔ ေသြးျဖဴဥ၊ ေသြးနီဥ တိုးပြား ေစျပီး ေသြးအားလည္း ေကာင္းမြန္ ေစပါတယ္။

၄။ ၾကက္ေမာက္သီးဟာ ကယ္လိုရီဓာတ္ နည္းပါးျပီး ဖိုက္ဘာဓာတ္ မ်ား၃ တဲ့အတြက္ ဝိတ္ခ်ဖို႔အတြက္ မွီဝဲသင့္တဲ့ အသီး တစ္မ်ိဳးလည္း ျဖစ္ပါတယ္။

ၾကက္ေမာက္သီးဟာ အင္ဒိုနီးရွားႏိုင္ငံမွာ စေပၚျပီး အာရွတိုက္သုိ႔ ျပန္႔ႏွံ႔ ပါတယ္။ ယခုေတာ့ အေမရိက တိုက္အထိ ေရာက္ရွိသြားျပီး က်န္းမာေရးအတြက္ အက်ိဳးေက်းဇူးမ်ားစြာ ျဖစ္ထြန္းေစတဲ့ အသီးတစ္မ်ိဳး အျဖစ္ သတ္မွတ္ထားၾကေၾကာင္း သိရပါတယ္။
.
Ref: medic facts
Aung Kham (MM Social Sky)

mgsoemin1995@gmail.com
09250370904

No comments:

Subscribe

လာလည္သူမ်ား

free counters