♡♬ ေရာေရာသမေမႊ ဘေလာ့ဂ္မွ♪♪ ႀကိဳပါဆိုတယ္♪♪ မိတ္ေဆြမ်ား ကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ့ေတာ္မူၾကပါေစ♬♡
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 27, 2015

" ဒီ တနဂၤေႏြမွာ ...ဂါဂ်ယ္ဥ (မုံလာဥနီ) ရွမ္းေထာင္း ကို လုပ္စားၾကမယ္"

 
၁။ ဂါဂ်ယ္ဥ(မုံလာဥနီ) ၂ လံုးကိုပါးပါးေလးအေစာင္းလိုက္လွီၿပီးအေခ်ာင္းေသးေသးျပန္လွီးပါ။
     ျခစ္ၿပီးလည္းလုပ္ႏိုင္ပါတယ္။

၂။ ေျမပဲဆံလက္တစ္ဆုပ္စာ။
၃။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၅မႊာ။
၄။ ပုဇြန္ေျခာက္မ
ႈန္႔၁ဇြန္း။ ဂဏန္းဆားရည္စိမ္နဲ႔လည္း ေထာင္းႏိုင္ပါသည္။
၅။ သံပုရာသီးတျခမ
္းအရည္၊ ငံျပာရည္၊ သၾကား၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ျငဳပ္သီးစိမ္း(သို႔) အမွည့္အႀကီး၅ေတာင့္၊ နံနံပင္ ၊ ပဲသီး႐ွည္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးအေသး၅လံုးတို႕အားလံုးကို အဆင္သင့္ျပင္ထားပါ။ ႐ွမ္းနံံနံ၊နံနံပင္ကန္ဇြန္းရြက္၊
တပ္လပ္ရြက္တို့နဲ႔အလွဆင္ပါ။
၆။ ထန္းလ်ွက္တခဲ(
သို႔)သၾကား-၁ဇြန္း။
ဂါဂ်ယ္ဥ (မုံလာဥနီ) ေထာင္းရန္။

***************
*
 
ျငဳပ္ဆံုထဲၾကက္သ
ြန္ျဖဴ ၊ ျငဳပ္သီးစိမ္းကို အရင္မညႇက္တညႇက္ေထာင္းပါ။
 ေျမပဲေလွာ္ဆံထည့့္ေထာင္းပါ။
 ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔ထည့္ပါ။ 
သံပုရာရည္ညႇစ္ထည့္ပါ။ 
ငံျပာရည္၊ သၾကား၊ အခ်ိဳမႈန္႔တို႔ထည့္၍ေထာင္းပါ။ ၿပီးေနာက္ ဂါဂ်ယ္ဥ အေခ်ာင္းကေလး၊ ပဲသီးေတာင့္
ည့္ေထာင္းပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ နံနံပင္(သို႔) ႐ွမ္းနံနံထည့္ၿပီးအားလံုးသမေအာင္ေျဖးေျဖးေထာင္းပါ။ 
အေပါ့အငံျမည္းၿပီး ဂါဂ်ယ္ဥ႐ွမ္းေထာင္းခ်ဥ္ငံစပ္ေလးသံုးေဆာင္လို႔ရပါၿပီး႐ွင့္။

 



Credit : Myanmar Snacks ( ၿမန္မာ မုန္႔ ပဲ သြားရည္စာမ်ား )

No comments:

Subscribe

လာလည္သူမ်ား

free counters