ၾကက္သားကို ေရသင္.ရံု၊ ၾကက္သားမွဳန္.၊ ဆႏြင္းသင္.ရံု၊ ငံျပာရည္အနည္းငယ္ တို.ႏွင္.ျပဳတ္ပါ။ ၾကက္သားႏွဴးလ်ွင္ ဆယ္ျပီး အရည္ကိုထားပါ။
ၾကက္သားကို အသင္.စားအရြယ္ အေနေတာ္အတံုးေလးမ်ားတံုးပါ။
ျပီးလွ်င္ အားလံုးထည္.ျပီး ငရုတ္သီးမွဳန္.ေလးထည္.ျပီး ခ်ဥ္၊ ငံ၊စပ္ ဘတ္ဂ်က္ ၾကက္သား ပဲရည္သုတ္ ကို ျမိန္ယွက္စြာ သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါျပီရွင္။ ထမင္းအင္မတန္ျမိန္ေစေသာ လြယ္ကူသည္. နည္းလမ္းေလးျဖစ္ပါတယ္။
ၾကက္သားသုတ္မူလနည္းကို ညီမေလးဓႏုျဖဴ ေဒၚေစာရီဘေလာဂ္မွ ယူပါသည္။ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ ညီမေလးေရ။ မမက်ားကေတာ. အတိုင္းအတာ မရွိပါဘူး အကုန္လံုးလက္မွန္းထည္.တာ ၀ါသနာပါလို.ျဖစ္ပါတယ္။
ခုႏွစ္ရက္သားသမီးအေပါင္း စိတ္၏ခ်မ္းသာျခင္း ကိုယ္၏က်န္းမာျခင္းတို.နွင္. ျပည္.စံုပါေစလို. ဆုေတာင္းပါတယ္ေနာ္။
စာေရးသားခ်ိန္-- ေန.လည္ (၁)နာရီတိတိ၊ ၂၈.၂.၂၀၁၃၊ ၾကာသပေတးေန.
စကာၤပူ
Credit : http://tigerkhinsein.blogspot.co.uk/2013/02/blog-post_27.html?m=0
No comments:
Post a Comment