ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား ( လူ ၂၅ - ၃၀ စာ)
- ဖားသားဆူဆူ(ကလီစာထုတ္ သန္႕စင္ထားပါ) ၃ကီလို ( ၂ပိသာခန္႕)
- ငရုတ္သီးၾကမ္းကြဲ ၁၀ဇြန္း (စားပြဲတင္)
- ပ်ဥ္ေတာ္သိမ္ လက္တဆုပ္
- ဇီယာအမႈန္႕ ၁ ဇြန္း(အခ်ိဳဇြန္း)
- ၾကက္သြန္နီ ၃၀ိ က်ပ္သား
- ၾကက္သြန္ျဖဴ ၅ိ က်ပ္သား
- အေရာင္တင္မႈန္႕ (အေရာင္ႏွစ္သက္သလို)
- ဂ်င္း လက္တစစ္ ခန္႕
- ငရုတ္ေကာင္း ၁ဇြန္း( အခ်ိဳဇြန္း)
- ငံျပာရည္ လိုသေလာက္
- အရသာမႈန္႕ ၅ဇြန္း(စားပြဲတင္)
- ဆားအနဲငယ္
ဖားသားဆူဆူေတြကို ကလီစာထုတ္ေခါင္းျဖတ္သန္႕စင္ကာ ဆား၊ ဆႏြင္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္းအနဲငယ္၊ အရသာမႈန္႕အနဲငယ္တို႕ျဖင့္နယ္ထားပါတယ္။
ၾကက္သြန္နီကိုပါးပါးလွီးထားပါ။ အျဖဴကိုေထာင္းထားပါ။ ဂ်င္းကိုပါးပါးလွီးထားပါ။
ဆီပူပူတြင္ ၾကက္သြန္နီ၊အျဖဴ ၊ ဂ်င္း၊ ပ်ဥ္းေတာ္သိမ္၊ ဇီယာတို႕ကိုေရႊေရာင္သန္းလာသည္အထိ ေၾကာ္ေပးပါ။
Credit : Danuphyu Daw Saw Yee (London)
No comments:
Post a Comment