♡♬ ေရာေရာသမေမႊ ဘေလာ့ဂ္မွ♪♪ ႀကိဳပါဆိုတယ္♪♪ မိတ္ေဆြမ်ား ကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ့ေတာ္မူၾကပါေစ♬♡
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

October 25, 2015

" တ႐ုတ္လူမ်ိဳးေတြ အစားအေသာက္ပုံစံကုိ ေခါင္းမွာ ဘာေၾကာင့္ဆင္ျမန္းၾကသလဲ "



ဖက္ရွင္ေရစီးေၾကာင္းရဲ႕ ေျပာင္းလဲမႈက အလြန္ျမန္ဆန္တယ္လုိ႔ ေျပာလုိ႔ရပါတယ္။ ၿပီးခဲ့တဲ့ ႏွစ္ပတ္ေလာက္ကတည္းက တ႐ုတ္ျပည္ေနရာအႏွ႔ံအျပားမွာရွိတဲ့ လူေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားဟာ အေစ့မွ အပင္ေပါက္ကာစ အေညွာင့္ပုံစံ ဆံညွပ္ေလးမ်ားကုိ စတင္၀င္ဆင္လာခဲ့ၿပီးေနာက္ အဲ့ဒီကမွတဆင့္တက္ကာ ထပ္မံ ေပၚထြက္လာတဲ့ ဖက္ရွင္ကေတာ့ အစားအေသာက္ဒီဇုိင္းပုံစံဖန္တီးထားတဲ့ ဆံပင္အသုံးအေဆာင္ ပစၥည္းေတြကုိ
ဆင္ျမန္းလာၾကျခင္းျဖစ္ပါတယ္။





ေနာက္ဆုံးေပၚအျဖစ္ ေပၚျပဴလာျဖစ္ေနေသာ ဆံညွပ္ေတြကေတာ့ ၀က္သားသုံးထပ္သားပုံစံမ်ား၊ ၀က္နံ႐ိုးပုံစံမ်ား၊ ၾကက္ေတာင္ပံ ပုံစံမ်ား၊ ၾကက္ဥေၾကာ္ပုံစံမ်ား တုိ႔ျဖစ္ပါတယ္။ အဲ့ဒီလုိ အသားပုံစံဆံညွပ္ေတြပဲ ေပၚျပဴလာျဖစ္တာမဟုတ္ဘဲ အသီးအရြက္ပုံစံ၊ ပန္းမုန္လာစတဲ့ ပုံစံေတြပါ ပါ၀င္ပါတယ္။





သုိ႔ေပမယ့္ အဲ့ဒီဒီဇုိင္းေတြထဲကမွ ျမင္လုိက္ရင္ ႐ုတ္တရတ္ ထိတ္လန္႔ေၾကာက္ရြံ႕စရာေကာင္းတဲ့ ဒီဇုိင္တမ်ိဳးကေတာ့ အားလုံးထဲမွာ ထင္ထင္ရွားရွားရွိလွပါတယ္။ အဲ့ဒါကေတာ့ အပင္ေတြ အစားအေသာက္ေတြတင္ မဟုတ္ဘဲ ပုိးဟပ္ပုံစံ ဆံညွပ္ဒီဇုိင္းပါပဲ။ ႐ုတ္တရက္ၾကည့္လုိက္ရင္ ေခါင္းေပၚမွာ ပုိးဟပ္ေတြတက္ေနတဲ့ ဒီဇုိ္င္းမ်ိဳးေပ့ါ။

ၿပီးခဲ့တဲ့ ႏွစ္ပတ္ေလာက္က ေခတ္စားခဲ့တဲ့ အပင္ေပါက္စ အေညွင့္ပုံစံ ဆံညွပ္မ်ား


ကဲ အဲ့ဒီလုိ အပင္ေတြ အစားအေသာက္ေတြ အေကာင္ပေလာင္ပုံစံေတြဖန္တီးထားတဲ့ ဆံညွပ္ေတြ  ျမန္မာျပည္က ဖက္ရွင္ဒီဇိုင္း၀ါသနာအုိးမ်ားဆီ ဘယ္ေတာ့ေလာက္မ်ား ေရာက္လာေပလိ့မ္မလဲ။


Ref: CCTV news

Credit : http://blog.irrawaddy.org/2015/09/blog-post_14.html?m=0

No comments:

Subscribe

လာလည္သူမ်ား

free counters