ေနၾကာေစ့အပင္ေပါက္ပံု
ဆန္ႏွင့္ ပဲအမ်ိဳးမ်ိဳး အေစ့အမ်ိဳးမ်ိဳးကို ေရစိမ္ၿပီး အေညွာင့္ေတြ အင္ေပါက္ေလးေတြ ေဖာက္စားႏိုင္ပါတယ္။ အေညွာင့္ေလးေတြတလက္မ သို႕ လက္မဝက္ထြက္လာရင္ သုပ္စား၊ တို႕စား၊ ခ်က္စား၊ ေၾကာ္စား၊ ျပဳတ္စားႏိုင္ၾကပါတယ္။ ဒါက အေညွာင့္ေလး
ေတြႏွင့္ ပါတ္သက္ၿပီး စားသံုးနည္းပါ။
အေညွာင့္ေလးေတြကို တမိုက္သာသာ အပင္ေပါက္ေလးေတြ အျဖစ္ စားသံုးခ်င္သပဆိုရင္ ..............
အေညွာင့္ထြက္ေနတဲ့အပင္ေပါက္ေလးေတြကို အေပါက္ပါတဲ့ စံကာ သို႕ ဗန္းတခုခုကို အေပါက္ေလးေတြေဖာက္ၿပီး
ေျမသန္႕သန္႕ျဖဴးေပးကာ သူ႕အေပၚကေန အပင္ေပါက္ေတြကို ခင္းၿပီး ေျမႀကီး ခပ္ပါးပါးျပန္ျဖဴးေပးပါ။ ေျမျဖဴးအုပ္ၿပီးေနာက္
ေရေလာင္းေပးပါ။ ငါးရက္တပတ္ေလာက္ေနရင္ တမိုက္သာသာ အပင္ေလးေတြကိုေတြ႕ရပါလိမ့္မယ္။ အရင္းကေနၿပီး
ကတ္ေက်းႏွင့္ညွပ္ၿပီး သင့္သလိုခ်က္ျပဳတ္စားသံုးႏိုင္ပါတယ္။
အေညွာင္ေဖာက္ အပင္ေဖာက္ဖို႕အတြက္
သင့္ေတာ္သေလာက္ အေစ႕ေတြကိုယူပါ ေရေဆးပါ...တစ္ည ေရစိမ္ပါ...မနက္ေရာက္လွ်င္ ေရေတြသြန္ၿပီး ေရေဆးပါ။
ေရေဆးၿပီးသား အေစ႕ေတြကို ေရစစ္ၿပီးထားပါ..အဝတ္ေဟာင္း တဘက္ေဟာင္းတထည္ကိုေရဆြတ္ၿပီး အုပ္ထားပါ။
ဇလံုၾကီးႀကီးတစ္လံုးထဲ ထည့္ၿပီး အေပၚကေန သတင္းစာကို ေရရႊဲေအာင္ဆြတ္ၿပီးလည္း အုပ္ထားႏိုင္ပါတယ္။ ေရႏွင့္ပြ
ေနတဲ့ အေစ့ေတြကို တေန႕ ႏွစ္ၾကိမ္ မနက္တစ္ႀကိမ္ ညေန တစ္ႀကိမ္ေရေဆးၿပီး ေရစစ္ၿပီး ထားရပါမယ္။ သို႕မွသာလွ်င္
အရိအခၽြဲေတြေျပာင္စင္ၿပီး မိႈမတက္မွာ ျဖစ္ပါတယ္။
လုပ္ပံု လုပ္နည္းေတြကို ေအာက္က ဗီဒီယိုေတြမွာ ၾကည့္ရႈႏိုင္ပါတယ္။
ခ်စ္မိတ္ေဆြေတြကို အထူးပဲ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္
((ေရာေရာသမေမႊ))
ေနၾကာေစ့ေတြကို အပင္ေဖာက္ပံု အဆင့္ဆင့္ျပ ဗီဒီယို
သူ႕လင့္က....https://youtu.be/vEWcO22X8yw
ပဲနီေလးကို အပင္ေဖာက္ပံု အဆင့္ဆင့္ျပ ဗီဒီယို...သူ႕လင့္က
https://youtu.be/Imf7pt3STuI
ဆန္ေစ့ေတြ (စပါးမဟုတ္) ကို အဆင့္ဆင့္အပင္ေဖာက္ျပတဲ့ ဗီဒီယို
သူ႕လင့္က..https://youtu.be/DYeCjS8MdIU
ကုလားပဲေစ့ ပဲနီေလးအစိမ္းမ်ိဳး ကြီႏိုအာ (ေတာင္အေမရိကမွ ခ်က္စားလို႕ရတဲ့ အေစ့တမ်ိဳး) ကိုအပင္ေဖာက္ထားပံု
အဆင့္ဆင့္
သူ႕လင့္က
https://youtu.be/LCkS0mEQ1Xg
ႏွမ္းနက္ ႏွမ္းျဖဴ အပင္ေပါက္...
သူ႕လင့္က
https://youtu.be/BNSR2DBWjnw
No comments:
Post a Comment