ငါးၾကင္း ၅၀သား
စပါးလင္ ၂ပင္
ဂ်င္း လက္ ၁ဆစ္
ဗီနီကာ ၄ဇြန္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၆မႊာ
ၾကက္သြန္နီ ၄လံုး
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၆လံုး
နံနံပင္ အနည္းငယ္
ငံျပာရည္ ။
နႏြင္း ။
ငရုတ္ပုေထာင္း ။
သၾကား(သို႔)အခ်ိ
ငါးၾကင္းကိုေရေဆ
pressurecooker ထ
ကိုထုထည့္ပါ။ဂ
ပါ။ ရလၽွင္ အရိုး
ဆီထည့္ပါ။ ၾကက္သြ
ထည့္ၿပ
ဆီျ
ေမႊပါ။ ၾကက္သြန္န
ရွာလကာရည္ ထည့္ပါ ။ အေရာင္လွခ်င္ရင္ ပဲငံျပာရည္အေနာက္ထည့္ပါ။ရွာလကာရည္ခမ္း ျပီး ငါး နဲနဲ အရည္ထြက္ျပီး မာသြားရင္ေရျမွဳတ္ ေအာင္ထည့္ ပရက္ရွာကြတ္ကာကိုပိတ္ျပီးတယ္ပါ။ဒါဆိုငါးမေျကေတာ့ပါ။စားေကာင္းျကပါေစ။ျမန္ျမန္လည္းႏူးတယ္။တစ္နာရီေလာကပါပဲ။
မီးညီရင္ေပါ့။
Credit : ခ်က္ၾကည့္ၾကစို႔
No comments:
Post a Comment