♡♬ ေရာေရာသမေမႊ ဘေလာ့ဂ္မွ♪♪ ႀကိဳပါဆိုတယ္♪♪ မိတ္ေဆြမ်ား ကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ့ေတာ္မူၾကပါေစ♬♡
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 22, 2015

" ေဗဒါရီရဲ႕ဟင္းလ်ာ (ငါးပုပ္ေျခာက္သုပ္)"

ဒီတစ္ပတ္ ေဗဒါရီရဲ႕ဟင္းလ်ာကေတာ့ ငါးပုပ္ေျခာက္သုပ္ေလးပဲ ျဖစ္ပါတယ္။
ျပင္ဆင္ရတာ အင္မတန္မွကို လြယ္ကူသလို ခံတြင္းလည္း သြက္ေစပါတယ္။
ထမင္းပူပူေလးနဲ႔စားလို႔ လိုက္ဖက္လွသလို အဆန္းထြင္ၿပီးစားခ်င္ရင္ေတာ့ သႀကၤန္ထမင္းလိုမ်ဳိး
ထမင္းကိုေရဆမ္းၿပီး အသုပ္ေလးနဲ႔ တြဲဖက္စားႏိုင္ပါတယ္။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
  • ငါးပုပ္ေျခာက္ အနည္းငယ္
  • ၾကက္သြန္နီ ၂ လံုး
  • သံပရာသီး ၁ လံုး
  • နံနံပင္နဲ႔ င႐ုတ္သီးစိမ္း အနည္းငယ္
  • ဆီ အနည္းငယ္
ျပင္ဆင္ပံု
ငါးပုပ္ေျခာက္ကို မီးေအးေအးနဲ႔ ကင္ပါ။
အထက္၊ ေအာက္ လွန္ကင္ၿပီး အသင့္အေနအထားရၿပီဆိုရင္ အေနေတာ္အတံုးေလးေတြ တံုးပါ။
ၾကက္သြန္နီနဲ႔ င႐ုတ္သီးစိမ္းကို ပါးပါးလွီးၿပီး နံနံပင္ကို ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားပါ။
အားလံုး အဆင္သင့္ ျဖစ္ၿပီဆိုရင္ ငါးပုပ္ ေျခာက္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ နံနံပင္၊ င႐ုတ္သီးစိမ္းနဲ႔ ဆီတို႔
ေရာထည့္၊ သံပရာသီး ညႇစ္ထည့္ၿပီး သမေအာင္ နယ္ပါ။
ဒီလိုဆိုရင္ ငါးပုပ္ေျခာက္သုပ္ေလး ရပါၿပီ။

Credit : http://myanmar.mmtimes.com/index.php/timeout/tea-break/16580-2015-11-18-06-25-35.html

No comments:

Subscribe

လာလည္သူမ်ား

free counters