♡♬ ေရာေရာသမေမႊ ဘေလာ့ဂ္မွ♪♪ ႀကိဳပါဆိုတယ္♪♪ မိတ္ေဆြမ်ား ကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ့ေတာ္မူၾကပါေစ♬♡
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 8, 2015

"မာၾကြတ္ေအာင္ ပလပ္စတစ္ေတြ ထည့္ေၾကာ္ထားတဲ့ ပဲၾကမ္းေၾကာ္အႏၱရာယ္ ႏွင့္ လက္ေတြ႕စမ္းသပ္ခ်က္ ..... (ဖတ္ၾကည့္ပါ) "

 
 

 ျမန္မာႏိုင္ငံသားမွန္ရင္ လဖက္္သုတ္မႀကိဳက္တဲ့သူ မရိွသေလာက္ ရွားပါလိမ့္မယ္။ ကၽြန္ေတာ္တို႔အိမ္မွာလည္း လဖက္နဲ႔ ပဲၾကမ္းေၾကာ္ မျပတ္သေလာက္ကို ဝယ္ၿပီးထားတတ္ပါတယ္။ ဟိုတစ္ေလာက FB ေပၚမွာတစ္ခ်ိဳ႕
ဆိုင္က အီၾကာေကြးေတြနဲ႔၊ လဖက္နဲ႔စားတဲ့ပဲၾကမ္းေၾကာ္ေတြကို ေရရွည္ၾကြတ္ရြေစဖို႔ ေရသန္႔ဘူးခြံေတြထည့္ေၾကာ္တယ္ဆိုတာ ဖတ္လုိက္ရေပမဲ့ အမႈမဲ့ အမွတ္မဲ့ ေနၿပီး လဖက္သုတ္ကို ႏွစ္သက္စြာ ဆက္ၿပီး 
စားေနခဲ့ပါတယ္။   ဒီေန႔ မနက္စာ ကၽြန္ေတာ့အိမ္မွာဝယ္ထားတဲ့ လဖက္နဲ႔ပဲၾကမ္းေၾကာ္ေတြကိုထမင္းေၾကာ္
နဲ႔စားဖို႔လုပ္ေတာ့ လဖက္က မ်က္စိမွိတ္ရေလာက္ေအာင္ကို အခ်ဥ္မႈန္႔ေတြနဲ႔နယ္ထားလို႔  ခ်ဥ္စုတ္ေနၿပီး၊ 
ပဲၾကမ္းေၾကာ္ကလည္း မတရားကိုၾကြတ္ရြေနလို႔ မစားေတာ့ဘဲေဘးဖယ္ထားၿပီး၊ FB ထဲမွာေရးထားတဲ့
ေၾကာင္းကိုသတိရမိတယ္။ ဒါေၾကာင့္ စိတ္ကူးတစ္ခုရလာၿပီး လက္ေတြ႕စမ္းသပ္ခ်က္တစ္ခု လုပ္ၾကည့္
ဖို႔စဥ္းစားလိုက္တယ္။အဲဒါကေတာ့…… ၾကြတ္ရြေနတဲ႔ ပဲၾကမ္းေၾကာ္ ႏွစ္ဇြန္းေလာက္ကို အိုးငယ္ေလး
တစ္လံုးထဲထည့္ၿပ
ီး ေရနည္းနည္းထည့္ကာ မီးေပၚတင္ၿပီး ပြက္ပြက္ဆူေအာင္ တင္လိုက္တယ္။ ဆူလာေတာ့ 
ခဏအေအးခံၿပီး ေရခဲေသတၱာထဲ ၁၅-၂၀ မိနစ္ေလာက္ ထည့္ၿပီး ျပန္ထုတ္ၾကည့္လိုက္ေတာ့၊ ထင္ထားတဲ့
အတိုင္း ပလပ္စတစ္အခ်ပ္လုိက္ နဲ႔ပဲေၾကာ္ျပဳတ္ရည္အနည္းငယ္ကို ဓါတ္ပံုမွာပါတဲ့အတိုင္းေတြ႕လိုက္ရ
ပါေတာ့တယ္။
အဲဒီေတာ့့ ေသခ်ာတာက ပဲၾကမ္းေၾကာ္ေတြအားလံုး ၾကာရွည္ၾကြတ္ရြေစဖို႔ ေရသန္႔ဘူးခြံေတြထည့္ေၾကာ္တယ္

ဆိုတာပါဘဲ။ ဒါေတြကို စားမိေနတဲ့ ကၽြန္ေတာ္တို႔ေတြရဲ႕အစာအိမ္ထဲမွာ ပလပ္စတစ္ေတြဘယ္ေလာက္မ်ား
ေနၿပီလဲ……… ဒီိ ပလပ္စတစ္ေတြကေရာ
ၾကာလာရင္ လူေတြကို ဘယ္လိုက်န္းမာေရးအႏၱရာယ္ဆိုးေတြ
ျဖစ္ေပၚေစမလဲ……… ဆိုတာေတြကို ဘယ္သူမွ အတိအက်မသိႏိုင္ၾကပါဘူး။ ဒါေၾကာင့္ လဖက္သုတ္ကို
လံုးဝမျဖတ္ႏိုင္ရင္ေတာင္၊ ေလွ်ာ့စားတာတို႔ၾကာမွစားတာတို႔ လုပ္သင့္တယ္လုိ႔ အားလံုးကိုအႀကံျပဳလိုပါတယ္ 
ခင္ဗ်ား…………
***(ဆႏၵရိွလွ်င္
လြတ္လပ္စြာ share ႏိုင္ၾကပါတယ္)***

Credit : U Phey Seyn

No comments:

Subscribe

လာလည္သူမ်ား

free counters